Veelgestelde vragen en voorwaarden

Op deze pagina beantwoord ik veelgestelde vragen. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, stuur gerust een bericht.

 

BETALINGEN

Wanneer de bestelling is geplaatst zal ik een factuur per mail versturen. Het totaalbedrag dient 1 week voor het afhaalmoment over zijn gemaakt (met uitzondering van bruidstaarten). 

Na het verstrijken van de betaaltermijn zal tevens jouw plek in mijn agenda vervallen.

De bestelling kan 1 week voor het afhaalmoment kosteloos geannuleerd worden. Hierna zullen de kosten van inkopen verrekend worden. 

Betalingen kunnen enkel via digitale overboekingen verricht worden. Contant wordt niet geaccepteerd.

 Alle prijzen zijn exclusief 9% btw.

 

AFHALEN

De bestelling kan in overleg op gewenst tijdstip en dag opgehaald worden.

 

ALLERGIE

Bloem Patisserie biedt dieet wens taarten en baksels aan. Zoals lactosevrij, glutenvrij en vegan. Echter worden de glutenvrije baksels in dezelfde oven gebakken. Een kruisbesmetting kan niet 100% worden uitgesloten. 

BEZORGEN

 Bloem Patisserie adviseert om bij een taart van drie lagen of meer te laten bezorgen. Dit in verband het risico van beschadigen tijdens transport. De volgende tarieven worden aangehouden om te laten bezorgen:

Bezorgen binnen Leiden: 12,50 euro

Bezorgen buiten Leiden: wordt op maat berekend

 

 

 

Goed om te weten

– Taart en cupcakes kunnen 3 dagen bewaard worden in de koelkast. In de vriezer is het product 3 maanden houdbaar. Zorg ervoor dat het baksel goed in ingepakt in plastic folie en een afsluitbare bak.

– Vervoer: Zet de bestelling op de grond van de bijrijderstoel. Dit is het meest stabiels. Zorg voor een koele omgeving.

– Wanneer de bestelling is opgehaald is Bloem Patisserie niet meer verantwoordelijk voor het baksel. Bij beschadiging of smelten dient een eigen risico.