Bruidstaarten

New

Agenda 2024 open

Bruidstaarten

Samen ontwerpen we de bruidstaart van begin tot eind. Denk aan de smaak, vullingen, decoratie of stijl. We spreken elkaar telefonisch over het ontwerp van de taart, thema, kleurpalet en dergelijke. Ik maak een schets en zal zo een vrijblijvende offerte versturen via de mail. 

Ook kan je samen met je partner thuis genieten van een tasty box. De tasty box is opgebouwd uit 4 smaakcombinaties. Vervolgens kunnen jullie proeven en beslissen wat het lekkerste is en beste werkt. Tussen de combinaties mag ook weer gecombineerd worden. Zo kunnen jullie tot een eigen smaak komen in het ontwerp van de taart. 

Bruidstaart smaken:

– Vanille sponge, bosvurchtencurd/passievrucht mango curd, vanille creme en vers seizoensfruit

– Citroen sponge, lemoncurd, vanille creme en meringue stukjes

– Maanzaad sponge, frambozenjam, witte chocolade creme en verse frambozen

– Chocolade sponge, chocolade creme, chocolade ganache en geroosterde nootjes

Op de dag van jullie bruiloft neem ik contact op met de locatie over het tijdstip van bezorgen. De taart bevat geen koelkast vulling (o.a. slagroom) zodat de koeling niet van pas hoeft te komen. Daarnaast is een taart smaakvoller als deze op kamertemperatuur wordt genuttigd.
Op locatie zal ik de taart opbouwen indien nodig. Wat ook betekent dat ik enige tijd voor het ”aansnij moment” aanwezig ben. Hierdoor ben ik niet aanwezig wanneer de taart wordt aangesneden, maar geef ik het horeca personeel informatie over hoe aan te snijden en hoeveel stukken er uit 1 laag gehaald kunnen worden.

Al bij al vergt de realisatie van een bruidstaart veel creativiteit en liefde. Om zo de droomtaart te verzorgen tijdens jullie speciale dag.

Hopelijk zie en spreek ik jullie snel om samen aan de slag te gaan.

Betaling
Binnen 1 week na de proverij dient 50% van het bedrag als aanbetaling overgemaakt te worden. De andere 50% dient 6 weken voor de bruiloft overgemaakt te worden.
Indien de wens er is om direct het gehele bedrag over te maken, dan mag dat ook. Zo hoef je rondom de bruiloft niet meer aan de betaling te denken.
Bij annulering 6 weken voor de bruiloft wordt 50% van de betaling teruggestort. Dit wegens de gemaakte kosten en het vrij houden van de datum.

“Iris heeft op 7 oktober onze bruidstaart verzorgd en het was werkelijk perfect qua look en qua smaak! Ook in het meedenken en de voorbereiding was het fijn. We kregen een heerlijke proeverij waarna we kozen voor vanille cake met aardbeienjam en red velvet met lotus crème. Op Iris kun je echt rekenen. Heel erg bedankt!”

Femke van Iersel

google review

Voor het 50 jarig jubileum van mijn ouders maakte Iris een waanzinnig mooie en lekkere bruidstaart. Met dezelfde bloemen als in het trouwboeket van mijn moeder destijds. De bloemen waren allemaal handgemaakt en het vakmanschap bewonderenswaardig. Het feest was compleet met deze showstopper! Mede dankzij de prachtige taart was het een onvergetelijke dag. Ook de communicatie was heel prettig en vriendelijk, kortom, een aanrader! Dankjewel Iris:)´´

Merel

google review

cake art for special moments

Custom Made Cakes
Book An Appointment